Links - Wachtelhund

Links

Disse links leder til hjemmesider for Wachtelhund-klubber og -foreninger i forskellige lande, hver med unik information om racen, opdræt, jagt og klubbens aktiviteter. Fra detaljerede avlsregler, prøvetilmeldinger, og medlemskabsformularer til nyheder og ressourcer, tilbyder hver side værdifulde oplysninger for entusiaster og professionelle, der er interesseret i Wachtelhund-racen. De er centrale kilder til information for enhver, der søger at forstå eller engagere sig i Wachtelhund-samfundet på et nationalt eller internationalt niveau.

Aktivgruppe Nord

Webstedet “www.wachtelhundegruppen.dk” tilbyder information og ressourcer tilhørende en dansk gruppe dedikeret til Deutsche Wachtelhunde. Det formodes at indeholde information om racen, opdræt, træning og arrangementer relateret til Wachtelhunde i Danmark. Denne side er sandsynligvis en vigtig kilde for danske Wachtelhund-entusiaster, der søger at forbinde sig med lignende hundeejere og deltage i relevante aktiviteter og begivenheder.


Klubben for tyske Wachtelhunde i Tyskland

Webstedet “www.wachtelhund.de” er den officielle hjemmeside for Verein für Deutsche Wachtelhunde e.V., grundlagt i 1903. Det tilbyder information om den tyske Wachtelhund, en alsidig jagdhund, og VDW’s aktiviteter. Besøgende kan finde oplysninger om racens egenskaber, foreningens historie, og nyheder samt arrangementer. Webstedet er en vigtig ressource for jægere og Wachtelhund-entusiaster, der søger oplysninger om racen og foreningslivet.


Klubben for tyske Wachtelhunde i Norge


Webstedet “www.wachtelhundklubben.no” er hjemmesiden for Norsk Wachtelhundklubb. Den tilbyder information om Wachtelhunde, jagt, og klubbens aktiviteter. Den indeholder også seneste nyheder om racen, arrangementer og klubnyt, samt oplysninger om medlemskab og kontaktinformation. Dette er en central ressource for alle interesserede i Wachtelhund-racen i Norge, herunder opdrættere, jægere og hundeentusiaster.


Klubben for tyske Wachtelhunde i Sverige

Webstedet “www.wachtelhundklubben.com” er hjemmesiden for Svenska Wachtelhundklubben. Det tilbyder oplysninger om klubben, jagt med Wachtelhunde, avl, udstillinger og aktuelle nyheder. Webstedet indeholder også information om kommende begivenheder, opdateringer om jagtprøver, og råd til dem, der overvejer at anskaffe en Wachtelhund. Det er en central kilde til information for alle interesserede i Wachtelhund-racen i Sverige.


Klubben for tyske Wachtelhunde i Østrig

Webstedet “www.wachtelhunde.at” er den officielle hjemmeside for Verein für Deutsche Wachtelhunde in Österreich. Det tilbyder omfattende information om den tyske Wachtelhund, herunder racestandarder, historie, og anvendelse. Webstedet indeholder også oplysninger om foreningen, medlemskab, prøver og arrangementer, samt avlsrelaterede ressourcer som hvalpeformidling og rådgivning til opdrættere. Det er en central ressource for alle, der er interesserede i tyske Wachtelhunde i Østrig, fra opdrættere til jagtentusiaster.


Brug for en Schweisshund (schweiss.dk)

Webstedet Schweiss.dk er dedikeret til Schweiss-registret, som involverer hundeførere i eftersøgninger af påkørt vildt og jagtrelaterede aktiviteter. Det tilbyder information om optagelse af nye hundeførere, statistikker om eftersøgninger, samt nyheder og opdateringer relateret til hundeførere og deres aktiviteter. Webstedet indeholder også vigtige kontaktoplysninger og muligheder for at finde nærmeste hundefører via et interaktivt kort.


Sol op og ned (Suninfo.dk)


Webstedet “suninfo.dk” tilbyder detaljeret information om solopgang, solnedgang, og forskellige tusmørkefaser for forskellige steder rundt om i verden. Det er en nyttig ressource for folk som jægere, fiskere, astronomer, golfspillere, sejlere og alle, der interesserer sig for udendørs aktiviteter. Webstedet inkluderer også data om månens faser og positioner. Almanakken på webstedet er designet til at være bæredygtig, håndlavet og af lokal kvalitet, hvilket gør den til en unik ressource for dem, der ønsker præcise astronomiske data.