Informationer - Wachtelhund

Informationer

Her finder du værdifulde oplysninger om import af Wachtelhunde fra Tyskland til Danmark, samt prøveregler for tyske Wachtelhunde. Siden indeholder detaljeret vejledning om importprocesser, krav til dokumentation og retningslinjer for deltagelse i forskellige prøver og evalueringer for racen. Dette er en essentiel ressource for alle, der er interesserede i opdræt, import og deltagelse i prøver med Wachtelhunde i Danmark

Import af Wachtelhund fra Tyskland

Dokumentet “Import af Wachtelhund fra Tyskland” indeholder vejledning om processen for at importere en Wachtelhund hund fra Tyskland til Danmark.

Det omfatter krav om importtilladelse fra Fødevarestyrelsen, specifikke regler for hunde fra Tyskland inklusiv VDH-godkendelse (Tysklands hovedklub) af stamtavlen, og information om, hvordan stamtavlen håndteres ved ankomst til Danmark.

Der er også oplysninger om, hvordan man deltager i prøver i Danmark og særskilte betingelser for deltagelse i prøver i Tyskland. Download dokumentet her.

Prøveregler

Dokumentet “Prøveregler for Tyske Wachtelhunde” indeholder retningslinjer og regler for afholdelse af forskellige prøver og evalueringer for den tyske Wachtelhund-race.

Disse prøver vurderer sandsynligvis hundenes evner, adfærd, sundhed og overensstemmelse med racens standarder.

Dokumentet detaljerer procedurer, kriterier og standarder for disse evalueringer, hvilket er afgørende for at opretholde racens kvalitet og sundhed. Download dokumentet her