Blanketer - Wachtelhund

Blanketer

Her på siden finder du en række nyttige blanketter og dokumenter tilhørende Deutsche Wachtelhunde. Disse omfatter prøveregler, tilmeldingsformularer til prøver, sundhedsspørgeskemaer, avlsregler og formularer for specielle prøver. Hver dokument tilbyder specifikke instruktioner og informationer, der er vigtige for ejere og opdrættere af Wachtelhunde, hvilket gør det til en vigtig ressource for samfundet.

Prøveregler – DE

Dette dokument, “PO-VDW-2007” er en detaljeret spørgeundersøgelse til at vurdere sundhedstilstanden for tyske Wachtelhunde. Det indeholder spørgsmål om alt fra hundens generelle sundhed til specifikke forhold som allergier, hudproblemer, og knogle- eller organsygdomme. Dette er en vigtig ressource for ejere og opdrættere for at overvåge og rapportere sundhedsstatus for disse hunde. Download her


Prøvetilmelding

Dokumentet “Prøvetilmelding” er en tilmeldingsformular til forskellige prøver for tyske Wachtelhunde, arrangeret af Verein für Deutsche Wachtelhunde. Formularen indeholder afsnit til ejer- og hundeoplysninger samt valg af specifikke prøver. Den kræver også vedhæftning af dokumentation som stamtavlen og betalingsbevis for prøvegebyret. Formularen er et vigtigt redskab for ejere, der ønsker at tilmelde deres hunde til officielle prøver. Download her


Indmeldning


Beitrittserklärung” er et medlemskabstilmeldingsformular for Verein für Deutsche Wachtelhunde e.V. Formularen indeholder felter for personlige oplysninger, herunder navn, adresse og kontaktoplysninger, samt mulighed for at ansøge om familie- eller enkeltmedlemskab. Der er også en sektion for bankoplysninger til indbetaling af medlemsgebyr. Dette dokument er vigtigt for dem, der ønsker at blive medlemmer af foreningen og deltage i dens aktiviteter relateret til opdræt og bevarelse af den tyske Wachtelhund. Download her.


Avlsregler – DE

Dokumentet “Zuchtbestimmungen” er en omfattende vejledning til avlsregler for Deutsche Wachtelhunde. Den dækker detaljeret aspekter af avl, herunder standarder for racekarakteristika, sundhedsvurderinger, og avlsprocedurer. Dokumentet er rettet mod opdrættere og medlemmer af Verein für Deutsche Wachtelhunde, og det fremhæver vigtigheden af at opretholde racens kvalitet og sundhed gennem ansvarlig avl. Download her.


Formblad 11 – til speciel prøver

Formblatt 11” er et dokument for præstationsrapportering i praksis indenfor jagt for Deutsche Wachtelhunde. Det omfatter detaljerede procedurer for at dokumentere hundens jagtpræstationer og kræver bekræftelse fra både ejeren, vidner og klubledere. Dokumentet er nødvendigt for at bekræfte særlige præstationer indenfor forskellige jagtområder som specificeret i klubbens regler. Download her.


Formblatt1(ny)

Dokumentet “Formblatt1(ny)” fra Verein für Deutsche Wachtelhunde er en tilmeldingsblanket til prøver for tyske Wachtelhunde. Den indeholder felter til indtastning af ejerens og hundens oplysninger samt valg af forskellige prøver, som hunden kan tilmeldes.
Formularen indeholder også krav til vedlagte dokumenter såsom kopi af stamtavlen og vaccinationsbevis, samt betalingsinstruktioner for prøverne. Denne blanket er vigtig for medlemmer, der ønsker at deltage i officielle prøver med deres Wachtelhunde. Download her.